Categories
Uncategorized

Information om Parkando

I veckan var jag på ett möte med Parkando för att se vad de kan erbjuda alla medlemmar.

Insåg snabbt att deras teknikmöjligheter är nästan obegränsade. Något intressant är att de kan ta fram en digital nyckel till garaget via mobilen. Med andra ord ska du kunna öppna garageporten med mobilen, krävs en app för att få tillgång till det. Innan det blir aktuellt måste vi i styrelsen se om den tjänsten är tillgänglig för oss idag.

Ni som har funderingar på att skaffa en elbil kommer kunna få elstationer monterade i garaget. Stefan från Parkando diskuterade att vi möjligen skulle kunna ha en snabbstation på 22 KW, där ägare kan snabbladda bilen. Genom en smart app kan man boka den stationen och pengar dras sedan via ditt Mastercard som är kopplat till appen. Sedan är tanken att varje bilägare som disponerar en elbil har en egen laddstolpe som ligger på 3,7 KW. En laddning som tar lite längre tid men som enligt Stefan laddar upp bilen under natten. Styrelsen kommer inte beställa in några laddstationer förrän behov uppstår. Vid frågor hör av er till: kontakt@brfsoderstak.se.

Vill även förtydliga för nya medlemmar att söker ni parkeringsplats går ni via Stockholmia som har hand om kontraktskrivandet, medan själva garaget driftas av Parkando. Tillhör ni inte föreningen måste ni gå via Garagekoll.se för att få möjlighet till en parkeringsplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *