Om föreningen

Brf Söders tak 1 (org. nr 769621-9802) bildades i mars 2011 och består av totalt 32 lägenheter, 18 garageplatser samt en lokal som upplåts med hyresrätt.

Föreningen äger fastigheten Obelisken 27, med adress Östgötagatan 48A, 48, 50, 52 samt Blekingegatan 48. Föreningen ingår i en så kallad tredimensionell fastighetsbildning. Det innebär att fastigheten är avgränsad i höjd och djupled, vilket resulterar i att våningsplan och anläggningar inom samma byggnadskonstruktion kan ligga på skilda fastigheter och därmed ha olika ägare.

Brf Söders tak 1 godkänner även juridiska personer som köpare, under förutsättning att andelen juridiska personer är enligt de regler som är fastställda för att inte anses som en oäkta förening.

Ordförande: Cecillia Ljunghill

Kassör: Stefan Sebö

Sekreterare: Jonas Nordin

Ledamot: Max Arehn

Suppleant: Teddy Wennerstrand

Förvaltning

Föreningens tekniska och ekonomiska förvaltning sköts av fastighetsaktiebolaget Stockholmia.

2 thoughts on “Om föreningen

1. Hej!

Jag undrar vem jag vänder mig till ang hyra plats i ert garage? Förutsatt att ni hyr ut platser till externa personer dvs.

Oscar