Categories
Uncategorized

Information från styrelsen

Hoppas alla haft en underbar sommar trots att värmen kom ovanligt sent.

Styrelsen har fyra viktiga delar att förmedla:

Styrelsen kommer att skicka ut kallelse till alla medlemmar angående nya stadgeförslagen. Efter årsstämman röstade de närvarande medlemmarna ja till ändring av stadgarna, för att stadgarna ska kunna ändras måste även en till omröstning ske. Stämman kommer att hållas 21:a oktober klockan 19.00. Styrelsens sekreterare, Jonas kommer att skicka ut en kallelse när det börjar närma sig. Viktigt att så många som möjligt närvarar på stämman. Vi kommer att bjuda på lättare tilltugg och vin. Se även detta som ett ypperligt tillfälle att stifta nya bekantskaper med varandra. Kom gärna även med frågor och förslag till styrelsen. Kanske sitter just du inne på ett förslag.

Nu när alla semestrar är avklarade kommer styrelsen återigen försöka få till ett möte gällande de vattenskador som tidigare uppkommit. Alla utom en har fått allt åtgärdat i sina lägenheter. Vi i styrelsen ser oss nu om efter en oberoende besiktningsman för att försäkra oss om att alla åtgärder är korrekta och att det inte finns någon fukt kvar i väggarna. Har kommit in olika förslag på ersättningar och tanken från vår sida är att samla alla som drabbats och gemensamt få till ett möte med Båge Bygg och Stockholmia för att se vilken ersättningsnivå som kan anses skälig. Kontakta sekreterare Jonas Bodin på jomanord@gmail.com, Jonas kommer att samordna allt gällande mötet.

Vi fick precis information av Anders Bergman att det kommer att ske sprängningar som han skriver i “halva Stockholm”, vilket ska kunna medföra viss risk för skador på fastigheter. Var därför uppmärksamma på sprickor eller dylikt. Var snabb med att dokumentera ifall skador uppkommit och meddela oss i styrelsen. Har ni frågor om detta kan ni kontakta Anders Bergman på Stockholmia.

Har kommit in klagomål på att det står cyklar huller om buller. Styrelsen tog upp detta på senaste mötet och vi kommer ha en gemensam aktion med Stockholmia inom några veckor. Viktigt att cykelställen används och parkeras korrekt på gården. Allt för att vi alla ska få en trevlig miljö. Har även kommit in en del frågor om grillning. Grillning är som bekant tillåtet på anvisade platser. Vill ni grilla på balkonger är endast elgrillar godkända.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *